Dolce Vita |Massage

Klassieke massage kan worden toegepast bij:

- stress en burn-out klachten;
- te hoge spierspanning;
- storingen in de lichaamsbeleving;
- bestrijding van vermoeidheid en spanningen;
- bestrijding van spiervermoeidheid, spierverhardingen, spierpijn en kramp;
- bevordering van de bloedcirculatie;
- complete of lokale ontspanning.


Deze vorm van massage is geschikt voor mensen die hun gespannen spieren op een weldadige manier willen laten ontspannen, zeker in deze drukke maatschappij waar steeds meer van ons wordt verlangt, is het erg belangrijk uw algehele gesteldheid en conditie in de gaten te houden: na een klassieke massage kunt u de hele wereld weer aan, totale ontspanning!

 

Bindweefselmassage kan onder meer worden toegepast bij slapeloosheid, stress, hoofdpijn, migraine, buikaandoeningen, chronische obstipatie en diarree, maag- en darmproblemen, aandoeningen in de wervelkolom, spit, gewrichtsklachten, gewrichts- en spierreuma, menstruatieproblemen enz.
Het kan de beweeglijkheid van je lichaam vergroten en een algemeen gevoel van welbehagen bevorderen.
Binnen het lichaam heeft het bindweefsel een steunende en verzorgende functie. Bindweefsel beschermt de organen en bepaalt hun vorm. Ook de onderlinge beweeglijkheid van de organen wordt verzorgd door het bindweefsel. Via het bindweefsel worden bloedvaten en zenuwen naar de organen geleid.
Mocht u chronische klachten hebben, raad ik u aan deze vorm van massage regelmatig toe te passen, u zult een directe verbetering voelen!

 

Reikimassage: Al snel werd het geven van reiki wereldwijd uitgeoefend en is het voor iedereen mogelijk om reiki te leren en door te geven aan zowel mensen, dieren en zelfs planten. Bij een reiki massage worden er blokkades in het lichaam opgeheven door middel van het opleggen van de handen. Hierdoor wordt er positieve energie, die iedereen bij zich draagt, doorgegeven , waardoor blokkades zich opheffen en pijnklachten verminderd worden. Om het effect van een reiki behandeling te vergroten, wordt geadviseerd zo'n 3 x de behandeling te herhalen voor een optimale waarneming. Resultaat is een sterk ontspannende werking op zowel geest als lichaam wat als zeer positief wordt ervaren!
Massage
image

Voor mensen die hun gespannen spieren op een weldadige manier willen laten ontspannen

image

Voor chronische klachten, raad ik u deze vorm van massage aan.

image

Ervaar de positieve energie van "Reiki".