Dolce Vita |Chioccolata

Chocolade reduceert stress, werkt ontstekingsremmend, verbetert het vochtgehalte, kalmeert, versterkt de natuurlijke bescherming van de huid en maakt de huid weer stralend. Ook bevat chocolade cafeïne om de celvernieuwing te stimuleren.
Bovendien bevordert cacao de productie van endorfine in het lichaam. Endorfine geeft een gelukzalig en tevreden gevoel. Reden genoeg voor deze bijzondere behandeling!

 

De behandeling begint met een reiniging, daarna een chocoladescrub. Deze scrub bevat jojobakorrels en flavonoiden, die als anti-oxidanten werken. Dan volgt er een dieptereiniging dmv een stoombad en verwijderen van eventuele comedonen en/of milia. U heeft de keuze tussen epileren van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip. Tijdens de ontspannende gelaatsmassage met de warme chocoladeolie zult u heerlijk ontspannen. De ontspanning die de cacao geeft is duidelijk merkbaar en heeft een directe invloed op de huid. Deze voelt glad en versoepelend aan. Na Het chocolademasker is een puur ontspannend masker op basis van cacao-extract, cacaoboter, lecithine, extracten van vanille, etherische oliën van sinaasappel en orchidee. Terwijl het masker inwerkt geef ik u een ontspannende hoofdhuidmassage, en ondertussen zorgt de werkstof endorfine in de cacao voor een ontspannen en weldadig gevoel.

Als afsluiting breng ik nog een verzorgende dagcreme aan, uw huid voelt soepel en verstevigend aan, en u voelt u herboren!

Aanbieding
image

Neem èènmalig iemand mee en ontvang allebei de "complete" gezichtsbehandeling voor maar €35,- .

 

image

Voor verschillende gewone en losse behandelingen kunt U terecht bij "Dolce Vita".

image

Semi-permanente make-up. In 1minuut gelijke, waterafstotende wenkbrauwen.

Voor €24,95(1jr. dagelijks gebruik).