Dolce Vita | Aanbieding

Kadobon "Dolce Vita"

Heeft u ook zo genoeg van het geijkte bloemetje of geurtje? Verras iemand eens met een kadobon van "Dolce Vita", succes verzekerd! Deze wordt feestelijk verpakt, en is simpel te bestellen middels een mailtje of telefoontje! Zo kunt u de kadobon dezelfde dag nog ophalen!

 

Sieradenlijn "Dolce Vita"

"Een sieraad of juweel dient om op het lichaam te dragen en het daarmee te verfraaien".

In mijn salon verkoop ik een groot assortiment aan sieraden waaronder kettingen en armbanden. Ik koop 2 x per jaar zelf in op de beautybeurs in Utrecht zodat de collectie steeds up to date is, en aangepast aan het seizoen.

Ook leuk om als cadeau mee te nemen voor iemand, of bij een kadobon bij te sluiten; de prijzen zijn zeer gunstig: prijzen liggen tussen de 3,- en 10,- euro!

 

Herenlijn "Bio-Balance"

De complete verzorgingslijn voor heren bestaat uit een uur behandeling waarbij de behandeling gericht is op reiniging, verwijderen van comedonen/milia, verwijderen van overtollig haar, massage met voedend ampul, hydraterend masker en een verzorgende 24 hrs crème als afsluiting.


Omdat onze maatschappij steeds drukker en hectischer wordt, en ook de heren daarom weinig tijd hebben 's morgens, is er een compacte huidverzorgingslijn voor thuis samengesteld zodat de behandeling in de salon ook thuis voortgezet kan worden.
Thuisprodukten bestaan oa uit:

- Facewash ( reiniging van het gelaat's morgens en 's avonds)
- Lotion/aftershave (voor na het scheren)
- 24 hrs creme die zoals de naam al zegt, voor zowel 's morgens als 's avonds is te gebruiken.


Webaktie € 35,-

Neem éénmalig een vriendin/moeder/zus/schoonzus of collega mee naar Beautysalon "Dolce Vita"en ontvang allebei de "complete" gezichtsbehandeling voor maar €35,- i.p.v. €42,00.
(Bij reserveren even vermelden dat het
om de Webaktie gaat.)
Ideaal om ze voordelig kennis te maken met beautysalon "Dolce Vita"!

 

Semi permanente wenkbrauw

make-up €24,95

Voor 24 uur perfecte wenkbrauwen.

- in één minuut 2 gelijke wenkbrauwen

- waterafstotend, zelfs bij douchen, zwemmen en transpireren.

- verpakking voldoende voor 1 jaar dagelijks gebruik.

U zult versteld staan hoeveel expressie u krijgt wanneer de wenkbrauwen een tint donkerder zijn! Kom langs en vraag om een gratis wenkbrauwbehandeling. Deze

set bestaat uit een wenkbrauwpoeder, een penseeltje en 3 sjablonen.